Timetable

 

Period

Times
Duration
Welcome Bell
8:45
1
8:50 – 9:27 37 minutes
2
9:27 – 10:04 37 minutes
3
10:04 – 10:41 37 minutes
RECESS
10:41 – 10:56  15 minutes
Welcome Bell
10:54
4
10:56 -11:33 37 minutes
5
11:30 – 12:10 37 minutes
Lunch Recess
12:10 – 1:00  50 minutes
Welcome Bell
12:55
6
1:00 – 1:37 37 minutes
7
1:37 – 2:14 37 minutes
8
2:14 – 2:51 37 minutes

 Agendas
End of Class

2:51 – 2:56 5 min